Незаконний обіг та виробництво підакцизних товарів - під прицілом буковинських правоохоронців

Незаконний обіг та виробництво підакцизних товарів - під прицілом буковинських правоохоронців

20.03.14 10:15 0 620
Таких випадків за останні 12 днів – 4. Всього правоохоронці вилучили близько 1 тисячі 100 літрів фальсифікованого спирту та 104 з половиною тисячі пачок цигарок.

Нагадаємо, працівники УБОЗ УМВС на території Новоселицького району вилучили 800 літрів спирту прямо із автівки буковинця. У Глибоцькому районі 20-річний підприємець продавав алкогольні та тютюнові вироби без жодних установчих документів на магазин та дозволів на здійснення торгівлі. Правоохоронці вилучили у горе-підприємця алкогольні напої (20 пляшок по 0,5 л та 5-тилітровий бутель, заповнений рідиною із різким запахом спирту), а також майже чотири з половиною тисячі пачок цигарок різного виробництва.

Вижницький район за цей період виявився найбільш «плідним». Нещодавно працівники УДСБЕЗ УМВС припинили виробництво фальсифікованої горілки. Як виявилося, протягом п’яти місяців мешканець міста Вашківців постачав алкогольний сурогат власникам продуктових магазинів Вижницького району. До слова, він вже не вперше організовує подібне виробництво і вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

У тому ж Вижницькому районі міліціонери вилучили майже 100 тисяч пачок цигарок іноземного виробництва, які місцевий мешканець тримав у вантажівці. Загальна вартість підакцизного товару – понад 460 тисяч гривень. Не дивно, що на момент вилучення ані марок акцизного збору, ані відповідних документів на тютюнові вироби не було.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Європейські країни ...
Наступна новина: РФС обговорить долю ...

КОМЕНТАРІ