Хотинські міліціонери по "гарячих слідах" встановили зловмисника, який обікрав автівку буковинця

Хотинські міліціонери по "гарячих слідах" встановили зловмисника, який обікрав автівку буковинця

20.03.14 08:03 0 729
Чернівчанин поцупив майно з автомобіля хотинчанина, однак далеко із краденим не втік, його затримали працівники Хотинського райвідділу міліції.

До правоохоронців звернувся 38-річний житель міста Хотина із заявою про те, що невідомий з його автівки викрав портфель, у якому знаходилися майже 9 тисяч гривень, 120 євро, банківські картки та особисті документи.

Отримавши повідомлення про вчинення цього злочину, співробітники слідчо-оперативної групи та відділу державної автомобільної інспекції Хотинського РВ УМВС України в Чернівецькій області вжили ряд необхідних заходів, які допомогли затримати зловмисника. Ним виявився 47-річний чернівчанин. Правоохоронці встановили, що підозрюваний раніше вже мав проблеми із Законом, він був судимий за скоєння майнових злочинів.

Крім цього міліціонери з’ясували, що до даного злочину можуть бути причетні ще двоє мешканців міста Чернівці. Правоохоронці наразі проводять заходи з метою встановлення даних осіб.

Як повідомив начальник Хотинського РВ УМВС Георгій Юрку, за фактом незаконного заволодіння майном відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення передбаченого ч. 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Також правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території області.

Слідство триває.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львів’ян закликають ...

КОМЕНТАРІ