Волинська область: рятувальники та священнослужителі об’єднали свої зусилля для запобігання пожеж (фото, відео)

Волинська область: рятувальники та священнослужителі об’єднали свої зусилля для запобігання пожеж (фото, відео)

20.03.14 13:10 0 630
В залі консультаційного центру Управління ДСНС України у Волинській області відбулась зустріч начальника управління генерал-майора служби цивільного захисту Володимира Грушовінчука та керуючого Волинською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату митрополита Луцького і Волинського Михаїла.

Очільник служби порятунку області та Владика Волинської єпархії УПЦ КП вирішили об’єднати зусилля рятувальників та священнослужителів у здійсненні просвітницької роботи серед волинян для усвідомлення ними необхідності суворого дотримання правил безпеки життєдіяльності. Це допоможе запобігти пожежам і надзвичайним ситуаціям, що виникають через необачність громадян в побуті, вберегти від всезнищуючого вогню життя людей, державне та приватне майно.

Напередодні Великодніх свят інспектори з наглядово-профілактичної діяльності управління ДСНС області проведуть перевірки протипожежного стану храмів та інших будівель єпархії УПЦ КП в містах і селах області, підкажуть місцевим настоятелям основні вимоги пожежної безпеки для надійного захисту культових закладів від вогняної стихії та недопущення пожеж у них.

В підсумку, начальник управління ДСНС області Володимир Грушовінчук та керуючий Волинською єпархією УПЦ КП Владика Михаїл підписали спільне звернення до волинян та священнослужителів щодо запобігання пожеж та надзвичайних ситуацій в області.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Виплата заборгованих ...

КОМЕНТАРІ