Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до волинян щодо актуальних питань кадрової політики

Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта до волинян щодо актуальних питань кадрової політики

20.03.14 08:32 0 920
Шановні волиняни!

На тлі гострих викликів і загроз, що постали перед Україною, прийняття конструктивних управлінських рішень потребує кваліфікованих кадрів на усіх рівнях влади. на Волині, як і загалом в Україні, тривають процеси перезавантаження влади. Ми є свідками та учасниками впровадження нових демократичних механізмів у кадровій політиці. Призначення на посади як в органах виконавчої влади, так і в правоохоронних структурах, державних установах та організаціях відбуваються не лише відповідно до чинного законодавства, а й за активної участі громадськості краю.

Цілком об’єктивно, що громадські формування області, які активно долучалися до революційних перетворень в Україні, висловлюють свої пропозиції щодо кадрових призначень. Влада Волині цінує громадську ініціативу та активну громадянську позицію. Однак, часто пропозиції різних громадських об’єднань кардинально суперечать одна одній, містять емоційну та особистісну складову.

Наше спільне завдання у кадровій політиці – досягти компромісу та сформувати ефективну владу на Волині. Ми маємо прискорити і завершити процес кадрових призначень, аби усі гілки влади на усіх рівнях, від найменшого села до обласного центру, запрацювали злагоджено і оперативно. Нинішня ситуація в країні, як ніколи, вимагає громадянської свідомості, національної єдності та порозуміння. Довготривалі громадські обговорення кожного кадрового рішення в окремих галузях ставлять під загрозу реалізацію необхідних управлінських рішень.

Однак, запевняю вас: усі необхідні кадрові зміни здійснюються на принципах публічності, прозорості і відкритості. Кожна кандидатура піддається аналізу з точки зору її професійних та людських якостей. Враховуються пропозиції та ініціативи громадськості, проводиться обговорення у ЗМІ. Тому заяви про кулуарне чи одноосібне прийняття кадрових рішень не відповідають дійсності та не мають під собою конструктивного підґрунтя.

Звертаюсь до усіх волинян: влада краю відкрита до діалогу з активними об’єднаннями громадян, із засобами масової інформації та громадськими активістами. Ми готові обговорювати усі конструктивні пропозиції та побажання як щодо кадрових рішень, так і щодо інших актуальних питань соціально-економічного розвитку Волині.

Разом ми – сила. Ми здолаємо усі труднощі та виклики.

З повагою

голова Волинської облдержадміністрації

Г.Пустовіт
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області до ...
Наступна новина: В’ятрович: Нова холодна ...

КОМЕНТАРІ