Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра до волинян

Звернення голови облдержадміністрації Григорія Пустовіта та голови облради Валентина Вітра до волинян

20.03.14 15:47 0 641
Шановні волиняни!

перед Україною, перед суспільством і кожним з нас постали виклики, як ніколи – загрозливі. З тривогою і занепокоєнням ми переживаємо події, які відбуваються у Криму і на Сході держави. Багато з нас спали з лиця, але ніхто не втратив обличчя. Волиняни продемонстрували найкращі людські чесноти, християнські цінності та суспільну відповідальність. За що велика дяка усім! Але ситуація усе ще вимагає від нас мудрих рішень, виважених суджень, єдності дій.

Органи влади усіх рівнів, правоохоронні і силові структури спільно з громадськими формуваннями впевнено відновлюють стабільність, спокій та безпеку. Докладаються усі зусилля для вчасної виплати пенсій, субсидій, усіх державних допомог, для безперешкодної роботи підприємств та установ, комфортного середовища для функціонування бізнесу. Усе це – зворотні процеси і обопільні зусилля: влади і громади. І не тільки в налагодженні економічної стабільності та соціального благополуччя.

на захист суверенітету та кордонів нашої держави, окрім професійних військовослужбовців, готові стати також загони добровольців, чисельність яких зростає щодня. Просимо роботодавців з розумінням поставитись до працівників, які беруть участь у мобілізаційних заходах, та гарантувати їм належний правовий захист і збереження робочого місця.

В області мобілізуються усі можливі ресурси на підтримку вітчизняної оборони. Фінансову, матеріальну, фахову допомогу українським військовим формуванням пропонують підприємці великої і малої руки, кваліфіковані майстри, фермери, громадські та церковні діячі, і, навіть, пенсіонери.

Ця допомога дуже потрібна . Бо наша держава і наше військо сильні кожним із вас. І кожен може долучитися, аби військовослужбовці та добровольці почувалися впевнено, захищаючи нашу землю, наші родини.

Дорогі волиняни! Єдина революція, якої прагне сучасне українське суспільство, - це заміна байдужості і невіри у власні сили на активну життєву позицію. Не помилявся відомий теоретик української державності В'ячеслав Липинський , коли казав: «Ніхто нам не збудує держави, коли ми самі собі не збудуємо». Ми ж додамо: «І ніхто, крім нас самих, її не збереже».

Разом ми доведемо собі і цілому світові – ніщо не розділить нас у прагненні жити в незалежній суверенній державі європейського зразка.

З нами Бог і справедливість!

З повагою

голова Волинської обласної голова Волинської державної

адміністрації обласної ради

Г.Пустовіт В.Вітер

Довідково: За інформацію щодо надання допомоги звертайтеся у обласний військовий комісаріат за номером телефону: (0332) 25-25-21.

Кошти для допомоги можна переказувати на благодійний рахунок:

р/р 26006055500199 в ПАТ «КБ ПриватБанк»

МФО 303440

Код 20129977

Отримувач: Волинська обласна організація Української спілки ветеранів Афганістану.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ