Волинським підприємствам паливно-енергетичного комплексу узгодили різницю в тарифах на майже 97,7 млн грн

Волинським підприємствам паливно-енергетичного комплексу узгодили різницю в тарифах на майже 97,7 млн грн

20.03.14 14:56 0 641
Волинським підприємствам паливно-енергетичного комплексу затвердили обсяг невідшкодованої заборгованості з різниці в тарифах за тепло- та водопостачання населенню. Відповідні протоколи підписали члени територіальної комісії з погашення заборгованості підприємств ПЕК області, засідання якої провів голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Як повідомлялось, відповідно до Постанови Кабміну від 29.01.2014 р., області на погашення заборгованості із різниці в тарифах буде надано субвенцію з державного бюджету.

Узгоджена сума коштів на відшкодування різниці у тарифах сягає майже 97,7 млн грн.

“Ця проблема була, на жаль, створена не . Окремі суми заборгованості з різниці в тарифах не погашалися від 2011 року. І її вирішувати можна лише на рівні держави”, - сказав голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт.

Разом з тим, очільник виконавчої гілки області висловив сподівання, що “після розв'язання складної ситуації, в якій нині опинилася Україна через загрозу агресії з боку Російської Федерації, держава повернеться у нормальне русло роботи і тоді розпочнеться реформування економіки, в тому числі сфери ЖКГ, водопостачання, енергетики”. На переконання Григорія Пустовіта буде вирішена і проблема оперативного відшкодування різниці в тарифах.

“Але попри все, ми повинні забезпечити стабільну роботу наших підприємств, щоб надавати послуги населенню, щоб у домівках було світло, тепло, вода. Необхідно продовжувати процеси погашення заборгованості із житлово-комунальних послуг: населення, підприємств, юридичних осіб”, - підкреслив голова Волинської облдержадміністрації.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська філармонія ...

КОМЕНТАРІ