Волинський бізнес допомагає військовим

Волинський бізнес допомагає військовим

20.03.14 10:13 0 806
Волинський бізнес допомагає військовим. Про це голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт повідомив під час засідання територіальної комісії з питань погашення заборгованості підприємств паливно-енергетичного комплексу за спожиті енергоносії.

«З тривогою і занепокоєнням ми переживаємо події, які відбуваються у Криму. Збройні Сили України докладають максимум зусиль для захисту територіальної цілісності нашої держави від агресора. Однак, наші військові потребують посиленої матеріально-технічної допомоги, оскільки, впродовж багатьох років армія не оновлювалась. Фінансувались зовсім інші силові структури. Приміром “Беркут” та інші спецпідрозділи виявилися озброєними на найвищому світовому рівні», - наголосив Григорій Пустовіт.

Голова Волинської облдержадміністрації розповів, що в області мобілізуються усі можливі ресурси на підтримку вітчизняної оборони. « багато представників малого, середнього та великого бізнесу закуповують військовим частинам паливно-мастильні матеріали, техніку, військовий одяг та спорядження. Долучається і громадськість», - зазначив він.

Григорій Пустовіт також зауважив, що всі державні органи влади та місцевого самоврядування перейшли на режим мінімізації витрат, економію коштів, а в бюджетах - відшуковуються кошти на підтримку Збройних сил України.

Нагадаємо: учора військовий комісар обласного військового комісаріату Олег Галак оголосив часткову мобілізацію у Волинській області.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українців закликають ...
Наступна новина: Європейські країни ...

КОМЕНТАРІ