Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з працівниками «Луцьк-комунал-сервіс»

Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з працівниками «Луцьк-комунал-сервіс»

20.03.14 17:02 0 1331
Працівники цього підприємства прийшли до міського голови Миколи Романюка, аби він посприяв у вирішенні ситуації із виплати заробітної плати за два місяці, протягом яких, як вони стверджують, прибирали місто.

Як пояснив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Микола Осіюк, міська рада ніяких угод з цим підприємством не заключала, тож і не має фінансових зобов’язань перед ним.

Договір підписаний з підприємством «Руфусів», яке й прибирає місто, розрахунки з ним проводяться вчасно. Так, минулого року пройшла проплата на 8 мільйонів гривень і вже цього року майже на 540 тисяч гривень.

Тож міський голова звернувся до директора підприємства Олега Стернійчука, аби він не використовував людей для прикриття своєї бездіяльності. «Ви протягом двох місяців не можете дійти згоди, адже міська рада готова платити кошти виконавцям, тільки відповідно до укладених угод, що відповідає чинному законодавству», - наголосив він.

«Все має бути на розумних умовах, а не підставляти людей», - додала заступник міського голови Лариса Соколовська.

Працівники «Луцьк-комунал-сервіс» жалілися, що їм ще не виплатили гроші за грудень. Микола Романюк пояснив, що міська рада не має повноважень втручатись у діяльність приватного підприємства.

«На сьогоднішній день є можливість заплатити 237 тис. грн», - повідомив присутнім міський голова. Він звернувся до працівників, аби вони знайшли спільну мову з керівником й запевнив, що буде клопотати перед управлінням Державної казначейської служби України у м. Луцьку, аби ці кошти якнайшвидше надійшли на рахунок підприємства «Руфусів» й люди змогли отримати заробітні плати.

На немає підстав, щоб укладати договори з підприємством «Луцьк-комунал-сервіс», тож буде оголошено знову тендер.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі підлітка, ...

КОМЕНТАРІ