В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою

В Луцьку відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою

20.03.14 08:09 0 645
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою. Депутати Олександр Семенюк, Сергій Волик, Андрій Разумовський, Іван Смоленг, Микола Яручик розглянули питання про обрання секретаря міської ради. Міський голова Микола Романюк запропонував кандидатуру депутата міської ради Григоренка Сергія Анатолійовича на посаду секретаря міської ради. Члени комісії підтримали пропоновану кандидатуру та рекомендували до прийняття на сесії міської ради рішення «Про затвердження персонального складу виконавчого комітету міської ради». Воно передбачає виведення зі складу виконавчого комітету міської ради Григорія Пустовіта у зв’язку з призначенням його головою обласної державної адміністрації та введення до виконкому міської ради новообраного секретаря міської ради.

Про свою роботу перед членами депутатської комісії звітував перший заступник міського голови Святослав Кравчук. Він коротко зупинився на здобутках підпорядкованих йому галузей: наданні освітніх та медичних послуг, культурному потенціалі міста і проблемах, які потрібно вирішити.

Доповідач акцентував на тому, що значно покращив свою роботу МЦФЗ «Спорт для всіх», активізувалася діяльність КП «Естет». У ньому відвідують секцій кікбоксингу майже 300 дітей та хореографічні гуртки 100 дітей.

Комунальному підприємству «Парки та сквери міста Луцька» вдалося встановити межі центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, лугопарку на вулиці Набережній та ще 7 скверів міста. Воно продовжує працювати над створенням нових зелених насаджень, ландшафтній реконструкції, впорядкуванням парків та скверів, утриманням в належному санітарному стані парків культури та відпочинку, скверів. Святослав Кравчук акцентував на позитивній діяльності комунального підприємства «Ласка».

Члени комісії взяли до уваги звіт першого заступника міського голови.

Депутати також рекомендували до прийняття сесії міської ради рішення про розроблення проекту розподілу території міста Луцька, яке підготувало управління містобудування та архітектури.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ