За втручання прокуратури міста Луцька Волинському обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів буде повернуто 600 тис грн

За втручання прокуратури міста Луцька Волинському обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів буде повернуто 600 тис грн

20.03.14 17:29 0 622
Рішенням господарського суду Волинської області задоволено позов прокурора міста Луцька в інтересах держави в особі Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів до центру соціально-трудової реабілітації інвалідів "Енергія-І" та підприємства "ПІК" про визнання конкурсних торгів із закупівлі автокрана та договору, укладеного за результатами цієї закупівлі, недійсними.

Нагадаємо, голову тендерного комітету та екс-директора ЦСТРІ "Енергія-І" Леоніда Мацюка ще в 2011 році було засуджено за службову недбалість та підробку тендерної документації, на основі якої центр придбав у підприємства "ПІК" непридатний для використання автокран вартістю майже 600 тис. грн.

У ході досудового розслідування було встановлено, що кошти на закупівлю автокрана було виділено з бюджету Волинського обласного відділення Фонду соціального захисту інвалідів.

Відтак прокурор міста Луцька звернувся до суду з позовом задля визнання конкурсних торгів та договору, укладеного ЦСТРІ "Енергія-І" й підприємством "ПІК", недійсними.

Крім того, прокурор міста Луцька вимагав повернення продавцю непридатного до користування транспортного засобу, а також повернення грошей, сплачених за нього, Волинському обласному відділенню Фонду інвалідів.

Рішенням Господарського суду Волинської області в січні 2014 позов прокурора міста Луцька задоволено в повному обсязі.

Рівненський апеляційний господарський суд залишив це рішення у силі.

Прокуратура міста Луцька
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ