До волинських правоохоронців завітали особливі гості

До волинських правоохоронців завітали особливі гості

20.03.14 17:52 0 1065
Працівники Володимир-Волинського міського відділу внутрішніх справ завжди радо приймають у себе всіх охочих. Під час проведення днів відкритих дверей у підрозділі побувала не одна сотня місцевих жителів. Цього ж разу до правоохоронців завітали особливі гості – вихованці громадської організації «Берег надії».

Люди різного віку з обмеженими можливостями разом із собою принесли у стіни міськвідділу «гору позитиву та мішок усмішок».

Екскурсію вирішили розпочати із огляду службових автомобілів. Правоохоронці увімкнули сирени, проблискові маячки та надали можливість говорити у гучномовець. Для багатьох із гостей нагода посидіти за кермом міліцейської автівки випала вперше, хоч декому уже за 40 років.

Пізніше всі уважно слухали розповідь працівника Державтоінспекції про правила поводження пішоходів на дорозі. Запитання мали можливість задати всі охочі.

А у приміщенні міськвідділу гостям продемонстрували арсенал озброєння. Бронежилет приміряли всі, автомат та пістолет бережно передавали з рук у руки і фотографувалися напам’ять.

Сюрпризом для усіх стали подарунки від правоохоронців. Своєю чергою гості повідомили про те, що такого подарунка з нагоди третьої річниці створення їхньої великої родини вони навіть не очікували отримати. Тож щирішого «Дякуємо!» володимир-волинські правоохоронці ще не чули.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: 19 березня 2014 року ...
Наступна новина: Олег Панькевич: ...

КОМЕНТАРІ