На Хмельниччині рятувальники зустрілись із духовенством щодо безпечного проведення богослужінь у Великдень

На Хмельниччині рятувальники зустрілись із духовенством щодо безпечного проведення богослужінь у Великдень

20.03.14 11:14 0 635
18 березня співробітники Теофіпольського райсектору ГУ ДСНС області провели спільну нараду з представниками релігійних конфесій району. Під час наради обговорені питання щодо недопущення пожеж під час богослужінь у період Великодніх свят. Також рятувальники роз’яснили настоятелям правила та вимоги пожежної безпеки, адже культові споруди належать до пожежонебезпечних і є об’єктами з масовим перебуванням людей. Вони, зазвичай, становлять історичну, культурну, архітектурну та духовну цінність. Крім цього, старі культові споруди переважно зведені з використанням дерев’яних матеріалів.

Також, з метою дотримання правил пожежної безпеки в релігійних спорудах рятувальники здійснюють перевірки. Особливостями пожежної небезпеки таких будівель є те, що в них використовується відкритий вогонь: свічки, факели, світильники, а також є підземні приміщення зі складним плануванням, без систем вентиляції.

На завершення, святим отцям вручили пам'ятки із роз'ясненням основних правил пожежної безпеки у культових закладах для розповсюдження їх у храмах.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ