Хмельниччина: двох розбійниць, які напали на самотню пенсіонерку, затримали «за гарячими слідами»

Хмельниччина: двох розбійниць, які напали на самотню пенсіонерку, затримали «за гарячими слідами»

20.03.14 10:59 0 665
Впродовж кількох годин працівники Теофіпольського райвідділу міліції встановили та затримали жіночий кримінальний дует, члени якого з ножем напали на беззахисну пенсіонерку та силою відібрали у неї гроші.

На Теофіпольщині жертвою зухвалого розбійного нападу стала самотня 68-річна пенсіонерка. На світанку, близько п’ятої години ранку, двоє невідомих у масках, виваживши кватирку, проникли в будинок та почали вимагати у господині гроші. Щоб налякати жертву, розбійники приставили їй до шиї ножа. Коли ж бабуся почала захищатися, порізали їй руки, після чого нападники буквально обшукали бідолашну. Знайшовши під одягом близько 800 гривень, зловмисники забрали гроші та втекли з місця злочину через заздалегідь відчинені вхідні двері.

Вранці бабуся звернулася за допомогою до Теофіпольського райвідділу міліції. На місце події невідкладно виїхала слідчо-оперативна група, і вже за кілька годин розбійників затримали за «гарячими слідами». Ними виявились … дві місцеві панянки. Навідавшись до будинку однієї із них, правоохоронці потрапили на застілля, організоване на бабусині гроші. У затриманих були вилучені маски з прорізями, той самий ніж та частина викрадених грошей, які вже повернули потерпілій.

Наразі стосовно підозрюваних відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області за ...
Наступна новина: Арсеній Яценюк: Уряд має ...

КОМЕНТАРІ