Лігачова: Вибачатися треба не тільки «свободівцям» – Пантелеймонов завдав великої шкоди суспільству

Лігачова: Вибачатися треба не тільки «свободівцям» – Пантелеймонов завдав великої шкоди суспільству

20.03.14 08:49 0 669
Дії Пантелеймонова завдали великої шкоди свідомості громадян країни. І свій вибір кримчани робили під впливом спотворення інформації, у тому числі такими каналами, як «Інтер» і Перший національний.

Про це засновник і шеф-редактор «Телекритики» Наталія Лігачова пише у своєму блозі.

Наталія Лігачова вважає, що вибачатися треба не тільки «свободівцям».

«От як би нам обійтися без перебору тільки, а? Дії гоп – компанії «свободівців» по відношенню до Пантелеймонова – обурливі і неприйнятні, – пише Наталія. – Але! У нашому праведному гніві чи не зробити нам Пантелеймонова, який був і є маріонеткою будь-якої влади – героєм.»

«А також у мене питання до колективу НТКУ: а чому ви не зверталися з колективними зверненнями, які не переривали ефіри, коли той же Пантелеймонов змушував журналістів – інформаційників каналу БРЕХАТИ нашим співгромадянам?!».

На думку Наталії Лігачової, спотворення інформації недобросовісними ЗМІ призвело до втрати Криму та завдає шкоди свідомості громадян.

«Дії «свободівців» завдають великої шкоди репутації нової влади. Але дії Пантелеймонова, а також колективу інформаційної служби Першого національного, завдали величезної шкоди свідомості громадян країни, бо свій вибір, у тому числі і щодо Криму, вони робили під впливом спотворення інформації про події, яки їм транслювали і російські телеканали, і деякі українські. І насамперед, це «Інтер» і Перший національний».

«Може, варто все-таки і вам вибачитися перед своєю аудиторією? Щоб мати повне моральне право висувати претензії до «Свободи»?», – звертається до Олександра Пантелеймонова шеф-редактор «Телекритики».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному ПОРЯДОК ДІЙ ...
Наступна новина: У Волинській області у двох ...

КОМЕНТАРІ