Торік понад 300 львівських школярів склали іспити міжнародного зразка

Торік понад 300 львівських школярів склали іспити міжнародного зразка

20.03.14 15:17 0 641
У 2013 році більше ніж 300 учнів шкіл Львова успішно склали іспити міжнародного зразка та отримали сертифікати Кембріджської екзаменаційної ради.

Про це розповів директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Олег Березюк, – передає прес-служба мерії.

У 2013 році місто продовжувало співпрацю з Британською Радою, були організовані і проведені Кембріджські іспити з англійської мови для дітей (Young Learners English, рівнів Starters, Movers, Flyers). Також продовжено співпрацю з освітянами Канади, Австрії, Франції, Німеччини, Великобританії, Польщі. За минулий рік відбулись двосторонні візити педагогічних працівників та учнів.

У загальноосвітніх навчальних закладах Львова організовано роботу 81 євроклубу та євростудій, у яких задіяні 186 педагогів та 1238 учнів. Також навчальні заклади Львова продовжують роботу у рамках проекту «Face to Faith» («Лицем до віри»), започаткованого екс-прем’єр-міністром Великобританії Тоні Блером. Учасники проекту – вчителі-опікуни та учні-члени шкільних євроклубів закладів освіти Львова, ініціатори проекту – випускники Львівської лінгвістичної гімназії.

Впродовж 2013 року у навчальних закладах активно запроваджували міжнародні проекти, а саме: проект Посольства Франції з білінгвальними школами України «Білінгвальне навчання і його перспективи»; освітня програма «Вольтаренко»; участь учнів та вчителів французької мови у проведенні Французької весни (проект Французького посольства в Україні); проекти «Культурна різноманітність»: культурний обмін учнів Львівської лінгвістичної гімназії з учнями Греції та Румунії; проект «SMART»: перекладацька практика учнів ЛЛГ з Литовським католицьким університетом; проект з Британською радою «Dreams + Teams»; проект від Ґете інституту «Школи – партнери майбутнього»; проект «Флеш-моб»: учні НВК ім. В. Стуса з учнями Канадійської католицької школи ім. Остіна Браєна; проект «Освіта: перетинаючи кордони»; співпраця з Корпусом Миру.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: У Львівській області 19 ...

КОМЕНТАРІ