20 березня у Львові – День без телевізора

20 березня у Львові – День без телевізора

20.03.14 10:42 0 608
20 березня працівники відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді на площі біля Оперного театру проведуть акцію «День без телевізора».

Про це 19 березня передає прес-служба ЛМР.

Мета заходу – нагадати людям про те, що телебачення у надто великій кількості є згубним для фізичного, психологічного здоров’я та самопочуття, натомість зекономлений час можна присвятити корисним та цікавим справам, зокрема, спілкуванню з родиною, друзями та дітьми.

«На теренах нашої держави надзвичайно гостро постало питання телевізійної залежності. Люди часто не здогадуються, але повертаючись з роботи відразу вмикають екран телевізора. Про це варто задуматися кожній родині, оскільки щоденний перегляд, кожна проведена година та хвилина біля телевізора стає психолого-наркотичним допінгом, який може призвести до неврозів та глибоких депресій», – зазначила начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Клапатюк.

Упродовж акції соціальні фахівці пропонуватимуть перехожим пройти тест на визначення рівня залежності від телевізора та телебачення, а також поширюватимуть серед мешканців міста буклети з інформацією про альтернативні способи проведення часу.

«Телебачення перенасичене негативною інформацією про події, які відбуваються, як в Україні, так і далеко за її межами. Перегляд безперервних випусків новин досить негативно відбивається на фізичному та психологічному стані, а величезна кількість реклами непомітно забирає час. Один день без телевізійних передач та контроль часу проведений перед телевізором дозволить не лише покращити самопочуття, але присвятити цей час справді важливим справам та людям», – наголосила фахівець із соціальної Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Христина Чуба.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ