Росія показала кримчанам гарний фантик, зловивши їх на гачок ілюзій, – росіянин

Росія показала кримчанам гарний фантик, зловивши їх на гачок ілюзій, – росіянин

20.03.14 09:54 0 654
Путін – класичний силовик. Це машина, яка діє до кінця. Для того, щоб впливати на людей, потрібні важелі впливу. От вони і показали російським кримчанам гарний фантик: з росіянами-багатіями, які тратять на курортах повно грошей, і кращим життям. Багато хто на це купився. Кримчан зловили на гачок ілюзій.

Таку думку під час політичного ток-шоу «Прямим текстом. Бліц» (щовівторка о 22:40 на телеканалі ZIK) висловив росіянин Андрій Астахов, який проживає у м. Сімферополі.

«Крим живе переважно курортами: від сезону – до сезону. А коли приїжджають росіяни і тратять повно грошей, у людей складається враження, що Росія – це мільярди. Їх запевнили, що з російськими паспортами у них буде все: і багатство, і нормальне стабільне життя. На жаль, ці люди не розуміють, що Путін живе окремо від Росії і потрібно протистояти його агресії. За єдину Україну треба боротися. Вже світ визнав, що референдум у Криму пройшов незаконно. До прикладу, якщо завод забирають рейдери, то такі дії оскаржують у суді. У нашому випадку, завод – це країна», – розповів Астахов.

Що ж до корінних кримських татар, то вони ніколи не зможуть сприйняти півострів як частину Росії:

«Старше покоління на генетичному рівні не хоче сприймати Крим як складову Російської Федерації. Однак, вони впевнені, що Крим – це в першу чергу їхня земля, за яку свого часу вони боролися. Вони пожертвували життям, щоб ми жили на кримській землі і ніколи не сприймуть російської влади», – розповіла кримська татарка з Сімферополя Савіль Канєєва.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ