Івано-Франківщина: за добу в області виникло 4 пожежі, травмовано 1 особу

Івано-Франківщина: за добу в області виникло 4 пожежі, травмовано 1 особу

20.03.14 14:13 0 680
18 березня о 17:57 год. в місті Коломия по вулиці Розвадовського виникла пожежа в приміщенні кухні одного із житлових будинків. Вогнем знищено кухонні меблі. Попередня причина виникнення пожежі - коротке замикання електропроводки.

18 березня о 18:45 год. в місті Долина по вулиці Чорновола виникла пожежа на балконі житлової квартири на 9-му поверсі житлового будинку. На пожежі травмувався 39-річний чоловік. Потерпілого госпіталізовано у травматологічне відділення Долинської центральної районної лікарні. Вогнем знищено вікно, матрац та речі домашнього вжитку, пошкоджено дерев’яну перегородку на балконі. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння з боку потерпілого.

Того ж дня, о 19:03 год. в Калуші по вулиці Окружній виникло загорання сухої трави на відкритій території на площі 10 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку сторонньої особи.

18 березня о 19:46 год. в обласному центрі по вулиці Тисменицькій горіло побутове сміття в контейнерах на відкритій території. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

Загалом з початку року в області виникло 488 пожеж, у вогні загинуло 20 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські історики ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ