В Івано-Франківській області працівники служби з надзвичайних ситуацій навчали дошкільнят правилам безпеки

В Івано-Франківській області працівники служби з надзвичайних ситуацій навчали дошкільнят правилам безпеки

20.03.14 08:09 0 707
19 березня працівники Управління ДСНС в області побували в дитячому навчальному закладі «Калинонька», що в обласному центрі. Фахівці служби з надзвичайних ситуацій разом з дошкільнятами здійснили мандрівку «Країною безпеки». Діти дізналися про специфіку пожежно-рятувальної служби Івано-Франківщини, про випадки пожеж та надзвичайних ситуацій, що виникали на території області, їх жахливі наслідки, котрі стаються інколи і через дитячі пустощі з вогнем.

Діти із захопленням слухали розповіді рятувальників про те, як слід поводитися в побуті при користуванні вогнем, електричними і газовими приладами. Також діти дізналися, як потрібно діяти та куди звертатися у випадку пожежі чи будь-якої іншої нештатної ситуації. Цікавою частиною заходу став показ бойового одягу пожежника-рятувальника.

Усе почуте та побачене викликало у дітей чимало запитань, на які рятувальники надали змістовні та доступні відповіді, вручили дошкільнятам листівки застережливого характеру.

Хочеться сподіватися, що почута інформація допоможе дітям почувати себе захищеними та уникнути небезпечних ситуацій в майбутньому.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ