В Івано-Франківській області в Болехові крадійку гаманця затримали прямо біля банкомату

В Івано-Франківській області в Болехові крадійку гаманця затримали прямо біля банкомату

20.03.14 16:16 0 645
Поки жінка намагалася зняти гроші з чужої картки, правоохоронці вже прямували на місце події.

18 березня у чергову частину Долинського райвідділу міліції подзвонила 43-річна жителька району. Жінка повідомила про те, що в одному із магазинів міста з кишені її сумки викрали гаманець з грошима та банківськими картками.

Слідчо-оперативна група негайно прибула на місце, жінка розповіла, що на її мобільний телефон прийшло повідомлення - хтось намагається скористатися її картками, щоб зняти з рахунку гроші. Правоохоронці відреагували миттєво і за лічені хвилини біля найближчого банкомату затримали місцеву мешканку, яка намагалася скористатися вкраденою банківською карткою.

Затримана, не очікуючи такого повороту подій, була приголомшена оперативністю правоохоронців. У скоєному вона зізналася, це вже вдруге їй доведеться відповідати за аналогічний злочин. Вона не стала заперечувати факт свого правопорушення, коли чужий гаманець і чужі банківські картки знаходилися в її руках.

Правоохоронці вилучили викрадені речі та згодом повернуть власниці. А відносно злодійкуватої жінки відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. На міліція перевіряє зловмисницю на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Службі зайнятості ...

КОМЕНТАРІ