Олег Панькевич: "Участь іноземних спостерігачів у псевдореферендумі є актом підтримки ними анексії частини України Росією"

Олег Панькевич: "Участь іноземних спостерігачів у псевдореферендумі є актом підтримки ними анексії частини України Росією"

20.03.14 18:09 0 773
Участь іноземних спостерігачів у псевдореферендумі в Криму фактично є актом підтримки анексії Росією частини України. Про це заявляє заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич у своєму зверненні до голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, в якому просить розглянути можливість заборони в'їзду до України 24 іноземцям, що взяли участь у псевдореферендумі як спостерігачі.

Олег Панькевич зазначає, що за інформацією із відкритих джерел організація "Евразійська обсерваторія за демократію та вибори" запросила представників певних европейських політичних партій спостерігачами на псевдореферендум в Криму, що відбувся 16 березня 2014 року.

"Участь іноземних громадян у псевдореферендумі у ролі спостерігачів фактично є актом підтримки анексії Росією частини України, яка загрожує національній безпеці і територіальній цілісності української держави. З огляду на це, прошу перевірити факт перетину державного кордону України вказаними особами та їх участь як спостерігачів на псевдореферендумі в Криму 16 березня 2014 року. Також прошу надіслати мені повний список іноземних громадян, які були спостерігачами під час псевдореферендуму в Криму; розглянути можливість заборони на в'їзд до України іноземцям, які були спостерігачами під час псевдореферендуму і які своїми діями підтримали окупацію Криму", – зазначає народний депутат України.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До волинських ...
Наступна новина: Лучани шукають допомоги у ...

КОМЕНТАРІ