У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий на автомобілі збив чоловіка та зник з місця події

У Львівській області червоноградські правоохоронці встановили особу чоловіка, котрий на автомобілі збив чоловіка та зник з місця події

20.03.14 16:01 0 729
В чергову частину Червоноградського міського відділу міліції надійшло повідомлення з приймального відділення Червоноградської центральної міської лікарні про те, що для надання медичної допомоги доставлений невідомий чоловік без свідомості з тілесними ушкодженнями у вигляді політтравма, який госпіталізований до реанімації.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що потерпілим є 18-річний місцевий мешканець, який отримав дані тілесні ушкодження близько 03 години ночі внаслідок наїзду на нього автомобіля, водій якого покинув місце події.

«В процесі досудового розслідування встановлено, що дане ДТП скоїв 30-річний місцевий мешканець, який керував автомобілем «Дачія Логан». Чоловік покинув місце пригоди тому, що злякався», - повідомив начальник Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Володимир Калиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу або виправні роботи на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Оксана Козачок,

помічник начальника Червоноградського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ісламісти Північного ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ