Колектив Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадмііністрації долучився до збору коштів для української армії

Колектив Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадмііністрації долучився до збору коштів для української армії

20.03.14 12:35 0 663
19 березня 2014 року на зборах трудового колективу департаменту було підтримано ініціативу в.о. директора Р.А. Верещинського та профспілкового комітету щодо збору коштів для матеріальної і моральної підтримки Збройних Сил України, які, зіткнувшись з неприхованою агресією Російської Федерації та в умовах блокування, продемонстрували високий моральний дух і вірність присязі народу України.

Працівники департаменту вирішили зібрати кошти для нашої армії, внеском кожного працівника у сумі не меншим 10 відсотків від місячного заробітку. Ці кошти в умовах скрутного фінансового становища держави і багаторічного недофінансування Збройних Сил вкрай необхідні для зміцнення їх матеріально-технічної бази, поліпшення грошового забезпечення, житлових умов захисників Вітчизни.

Закликаємо усіх керівників та працівників галузі АПК, харчопереробних підприємств, наукових установ, районних управлінь агропромислового комплексу райдержадміністрацій та усіх небайдужих підтримати цю патріотичну ініціативу.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ