У Львівській області п’ятеро кандидатів балотуються на посаду депутата Городоцької райради

У Львівській області п’ятеро кандидатів балотуються на посаду депутата Городоцької райради

20.03.14 12:16 0 626
У неділю, 6 квітня, відбудуться проміжні вибори депутата Городоцької районної ради. За інформацією начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Федора Алєйнікова, Городоцька районна виборча комісія призначила вибори у зв’язку з тим, що депутат Городоцької районної ради Іван Дикий (“Наша Україна”), який був обраний у виборчому окрузі №11, достроково припинив свої повноваження та відповідно до статті 25 Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів”.

Кандидатами у депутати районної ради зареєстровано п’ять осіб:

1. Остап Баран, 88 р.н., суб’єкт висування – партія “За Україну!”;

2. Володимир Баховський, 58 р.н., партія “Відродження”;

3. Тетяна Замега, 68 р.н., ВО “Батьківшина”;

4. Іван Кугаєвич, 73 р.н., партія УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка;

5. Іван Процик, 59 р.н., ВО “Свобода”.

Відділ ведення Державного реєстру виборців Городоцької районної державної адміністрації передав попередні списки виборців у двох примірниках Добрянській сільській територіальній виборчій комісії. Кількість виборців, включених до попереднього списку виборців, становить 1115 осіб. До складу Добрянської сільської ради входять села Добряни, Милятин, Бар і Підмогилка.

Відповідно до норм, затверджених постановою Центральної виборчої комісії від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також впроваджено заходи щодо охорони виборчої документації.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: На Волині чоловік ...

КОМЕНТАРІ