У Львівській області 19 березня — час планувати природоохоронні заходи до Дня Довкілля

У Львівській області 19 березня — час планувати природоохоронні заходи до Дня Довкілля

20.03.14 11:54 0 690
Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації повідомляє, що для поліпшення стану довкілля, залучення громадськості до акцій і заходів, спрямованих на оздоровлення екологічної та санітарної ситуації, приведення в належний стан населених пунктів з 19 березня до 19 квітня проводиться весняна толока з прибирання, озеленення і благоустрою територій населених пунктів.

Водночас, традиційно кожного року третьої суботи квітня у Львівській області відзначається День довкілля. Цього року День довкілля ми святкуватимемо 11 квітня.

Департамент звертає увагу громадськості на важливості відповідального підходу щодо організації та проведення низки природоохоронних заходів, спрямованих на очищення довкілля, поліпшення його стану. Своєю чергою, Департамент спільно ЗМІ здійснюватиме активні дії щодо проведення державного і громадського контролю у галузі охорони довкілля, привернення уваги суспільства до екологічних проблем, залучення до природоохоронної роботи якомога більше людей.

Департамент звертається до керівників організацій, установ і підприємств, приватних підприємців, усіх небайдужих громадян активно долучатися до заходів із очищення території наших міст і сіл, усіляко сприяти проведенню природоохоронних акцій та озелененню території всієї Львівської області. Особливі сподівання у цей період Департамент покладає на молодь — школярів, студентів, які своєю участю у природоохоронних заходах не лише сформують відповідальне ставлення до території, а й у майбутньому сприятимуть збереженню належного екологічного стану в межах краю й держави в цілому.

Пам’ятаймо! Лише в чистому та облагородженому середовищі розвиваються благородність і відповідальність особистості.

Зробімо все, аби краєвиди Львівщини тішили око і веселили душу, аби і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ