Правоохоронці та громадськість обговорили важливі питання підтримання правопорядку на Львівщині

Правоохоронці та громадськість обговорили важливі питання підтримання правопорядку на Львівщині

20.03.14 09:49 0 799
18 березня, у Львівському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч представників деяких громадських організацій та органів внутрішніх справ Львова, на якій обговорювався ряд питань щодо забезпечення правопорядку у місті та області.

Участь взяли представники таких громадських організацій як «Автомайдан», «Євромайдан Львів», «Рабів до раю не пускають», «Дорожній контроль», «Varta-1», а також начальник управління внутрішньої політики Львівської міської ради Андрій Шевців та позаштатний помічник мера Львова Тарас Брунець.

У якості експертів у правоохоронній сфері виступили начальник штабу ГУМВС України у Львівській області Юрій Гладун та в. о. ректора Львівського державного університету внутрішніх справ Валерій Середа.

Юрій Гладун, звертаючись до присутніх, чітко окреслив складну ситуацію, у якій зараз перебуває львівська міліція:

«На сьогоднішній день п’ять райвідділів міста знаходяться у жахливому стані після так званої «ночі гніву», суттєво пошкоджена й чергова частина ДАІ, що певною мірою ускладнює роботу правоохоронців. Тому ми дякуємо членам громадських організацій, які зголосилися підтримувати правопорядок у рідному місті, - зазначив Юрій Яремович. - Досі залишається невідомою доля тих 687 одиниць зброї, які були викрадені під час уже згаданих погромів, тому я закликаю усіх – здати в органи МВС вогнепальну зброю, яка не зареєстрована законно».

Присутні також прийняли рішення про створення Зборів громадських організацій з координації діяльності правоохоронних органів Львівщини, наступне засідання яких відбудеться 19 березня на базі Львівського державного університету внутрішніх справ.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області за ...
Наступна новина: На Тернопіллі 2 випадки ...

КОМЕНТАРІ