У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції беруть активну участь у профілактичній роботі серед школярів

У Львівській області у Стрию дільничні інспектори міліції беруть активну участь у профілактичній роботі серед школярів

20.03.14 13:55 0 702
Профілактична бесіда правоохоронців зі школярами, безпосереднє спілкування з учнями – один з дієвих заходів, спрямований на попередження правопорушень серед дітей.

У Стрийському міськвідділі міліції до профілактичної роботи залучаються не тільки працівники кримінальної міліції у справах дітей, а й представники інших служб. Зокрема, дільничні інспектори міліції беруть активну участь у профілактиці правопорушень серед неповнолітніх.

Так, упродовж минулого тижня зустрічі правоохоронців зі школярами відбулися у Завадівській середній загальноосвітній школі I-II ступенів, Стрілківській середній загальноосвітній школі I-III ступенів та Дашавській середній загальноосвітній школі I-III ступенів. Спілкувалися з дітьми оперуповноважена кримінальної міліції у справах дітей Стрийського міськвідділу міліції Надія Хомин, дільничні інспектори міліції Ольга Зрайло та Роман Дубик, помічник начальника відділу зі взаємодії з громадськістю Ольга Марцинюк.

Правоохоронці мали на меті донести до свідомості школярів важливість та необхідність дотримання законності у повсякденному житті та недопущення правопорушень. Працівники міліції нагадали підліткам про адміністративну відповідальність за розпивання алкогольних напоїв і паління тютюнових виробів у громадських місцях, а також звернули увагу учнів на поведінку у школі та за її межами, недопущення пропусків уроків без поважних причин. А також закликали дітей шанувати працю своїх батьків і вчителів, та пам’ятати не тільки свої права, але й обов’язки.

Ольга Марцинюк,

помічник начальника Стрийського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному в УПРАВЛІННІ ...
Наступна новина: Росія запроваджує заборону ...

КОМЕНТАРІ