Особовому складу управління СБУ у Житомирській області представили нового керівника

Особовому складу управління СБУ у Житомирській області представили нового керівника

20.03.14 13:48 0 643
19 березня голова Житомирської облдержадміністрації Сидір Кізін перед особовим складом управління СБУ зачитав Указ виконувача обов\'язки Президента України Олександра Турчинова про звільнення Романа Семченка з посади начальника Управління Служби безпеки України в Житомирській області і призначення на цю посаду Григорія Зелінського.

«Відповідно до пункту 17 частини першої статті 106 та статті 112 Конституції України постановляю: назначити Зелінського Григорія Віталійовича начальником Управління Служби безпеки України у Житомирській області», - йдеться в Указі.

Керівник області наголосив на тому, що Україна стоїть перед чи не найбільшим викликом за всю історію незалежності.

«Для нашої країни настав дуже відповідальний момент. Україна стоїть перед, можливо, найбільшим викликом за два десятиліття існування державної незалежності. Сам факт існування нас як Незалежної держави поставлений під сумнів агресією з боку Росії, – сказав Сидір Васильович. – У цій складній ситуації Україна не одна. Нас підтримує світова спільнота. Але головна опора, на яку ми можемо розраховувати, – це український народ».

Особлива надія покладена і на працівників Служби безпеки. Саме від них залежить, чи вистоїмо ми, чи збережемо нашу територіальну цілісність, зазначив голова облдержадміністрації.

«Я бажаю нашому керівнику на цій відповідальній посаді плідної роботи, якнайшвидше налагодити співпрацю з колективом та приступити до виконання покладених завдань».

Привітали нового керівника Служби безпеки народні депутати Рустам Раупов, Геннадій Зубко, а також голова обласної ради Віталій Француз.

«Те, що Віталій Григорович призначений на цю посаду, я вважаю, є правильним рішенням. Адже ми не маємо часу вивчати область, особовий склад, - повідомив Віталій Йосипович. - Григорій Віталійович не поривав відносини з колективом, і знає те, що наразі відбувається в Житомирській області».

Довідково:

Зелінський Григорій Віталійович народився 15 жовтня 1965 року в с.Городище Черняхівського району Житомирської області.

У 1988 році закінчив Житомирське військове училище радіоелектроніки протиповітряної оборони.

З 1988 по 1991 рік - служба в Збройних Силах.

В органах Служби безпеки України працює з 1992 року.

Зелінський вже був начальником УСБУ в Житомирській області з 30 травня 2008 року по 23 березня 2010 року.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Яценюк пропонує ...
Наступна новина: НСЖУ та медіа-профспілка ...

КОМЕНТАРІ