У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

У Рівненській області інформація про скоєння крадіжок за добу

20.03.14 09:54 0 650
За добу до міліції надійшло 11 повідомлення про скоєння крадіжок. За десятьма фактами відкрито кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Про деякі з них:

- До міліції повідомили, що невідома особа скоїла крадіжку з приміщення класної кімнати одного з навчальних закладів Рівного на вулиці Гайдара. Зловмисник заволодів ноутбуком. Сума збитку становить близько 3000 гривень.

- 37-річний Леонід з села Тинного Сарненського району повідомив, що у нічний невідома особа час скоїла крадіжку з гаража, який розташований на території його подвір’я. Зловмисник заволодів двома мішками цементу, дизельним паливом об’ємом 60 літрів та переноскою довжиною 300 метрів. Потерпілий залишив гаражне приміщення незамкненим. Сума збитку встановлюється.

- До міліції повідомив 32-річний Олександр з Сарненського району, що невідома особа у нічний час скоїла крадіжку з території його подвір’я. Зловмисник заволодів електрокабелем довжиною понад 160 метрів. Сума збитку встановлюється.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Росія показала кримчанам ...

КОМЕНТАРІ