У Рівненській області роботодавцю допомогли підібрати кадри

У Рівненській області роботодавцю допомогли підібрати кадри

20.03.14 12:39 0 734
Приватний підприємець Ірина Камінська звернулася до Млинівського районного центру зайнятості з проханням підібрати потрібних кваліфікованих працівників, зокрема кухаря та бармена. Для укомплектування цих робочих місць фахівці центру зайнятості організували та провели міні-ярмарок вакансій, у якому взяли участь 11 безробітних.

Ірина Анатоліївна розповіла про умови роботи, заробітну плату та вимоги до претендентів. Учасники заходу отримали вичерпні відповіді на свої запитання щодо особливостей роботи, умов прийому, соціальних гарантій, якими забезпечуються працівники.

Безробітні зацікавилися запропонованими вакансіями, і роботодавець підібрала фахівців на вакантні місця, запропонувавши охочим пройти за сприяння центру зайнятості стажування безпосередньо на робочому місці.

З Іриною Камінською центр зайнятості плідно співпрацює з 2003 року. На замовлення роботодавця за цей час підібрано та працевлаштовано 9 шукачів роботи, четверо з них - з наданням дотації роботодавцю, п’ятеро перед працевлаштуванням проходили стажування, яке допомогло їм швидше адаптуватися на робочому місці.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Колектив Департаменту ...
Наступна новина: Луцьк: «Шевченківська ...

КОМЕНТАРІ