Тернопільська область: протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 3 пожежі

Тернопільська область: протягом доби, що минула пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували 3 пожежі

20.03.14 10:28 0 648
18 березня о 08:03 в селі Малашівці Зборівського району на території сміттєзвалища виникла пожежа сміття на площі 0,01 га. Пожежу ліквідовано черговим караулом 1-ї державної пожежно-рятувальної частини. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

18 березня об 11:25 в місті Теребовля на вулиці Т.Г.Шевченка виникла пожежа автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter». Вогнем пошкоджено товар та внутрішнє облицювання автомобіля. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано автомобіль, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 320 тисяч гривень.

18 березня о 14:39 в селі Залав’є Теребовлянського району виникла пожежа в житловій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю будівлі на площі 15 м.кв., облицювання з пластику на площі 15 м.кв. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються. Пожежу ліквідовано черговим караулом 12-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 50 тисяч гривень.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ