На Тернопіллі крадіїв мотоцикла та скутера оперативно розшукали збаразькі міліціонери

На Тернопіллі крадіїв мотоцикла та скутера оперативно розшукали збаразькі міліціонери

20.03.14 12:21 0 676
Одразу двох любителів чужих транспортних засобів викрили співробітники Збаразького райвідділу міліції. 20-річний житель села Синява спокусився на мотоцикл, а 40-річний житель села Грицівці поцупив скутер.

Житель Синяви вже давно мріяв про двоколісний транспортний засіб. До душі молодику припав мотоцикл односельчанина. Мав намір придбати двоколісника – неодноразово пропонував власнику гроші, та останній ніяк не погоджувався. Коли всі старання виявилися марними, вирішив іншим способом заволодіти чужим транспортним засобом. Вночі пробрався до господарства односельця та з підсобного господарства викрав мотоцикл. Щоправда, покататися на краденому двоколіснику юнак так і не встиг - вже наступного дня до його домівки навідалися працівники районної міліції. Хлопець зізнався у крадіжці і показав, де заховав мотоцикл.

За незаконне заволодіння транспортним засобом доведеться відповідати й 40-річному жителю села Грицівці. Чоловік вночі з господарства односельчанина викрав скутер. Чужий транспорт одразу розібрав на запчастини, з якою метою – встановить слідство.

За обома фактами слідчі Збаразького райвідділу міліції відкрили кримінальні провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: У Чернівецькій області вже ...

КОМЕНТАРІ