Чернівецька область: внаслідок пожежі загинула людина

Чернівецька область: внаслідок пожежі загинула людина

21.03.14 16:06 0 687
19 березня у селі Малинівка Новоселицького району під час пожежі в житловому будинку загинув домовласник, чоловік 1957 року народження. Повідомлення про пожежу надійшло від сусідів, які помітили пожежу вже тоді, коли вогонь повністю охопив кімнату в будинку та поширився на перекриття будинку. Люди відразу зателефонували на спецлінію 101. За місцем виклику відразу виїхали пожежно-рятувальний підрозділ міста Новоселиця та місцева пожежна команда села Котелеве. Рятувальники відразу зайшли в будинок для проведення пожежної розвідки, під час якої виявили тіло чоловіка вже без ознак життя. На жаль, через запізніле повідомлення про пожежу допомогти людині вже не було змоги. Рятувальники ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення житловий будинок. Попередньою причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем під час куріння самим домовласником.

Того ж дня у селі Горошівці Заставнівського району виникла пожежа в господарській будівлі. На місце події направлено черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 5 міста Заставна. Вогнем пошкоджено горище господарської будівлі. Загиблих та травмованих на пожежі немає.

З початку року у Чернівецькій області виникло 152 пожежі, на яких загинуло 12 людей, ще 4 буковинці були травмовані. Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам: дотримуйтеся правил безпеки! Пам’ятайте, що необережне поводження з вогнем чи неправильна експлуатація пічного опалення або електроприладів можуть призвести до трагічних наслідків. Бережіть ваше життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: РІВНЕ МАЄ МІЛЬЯРД, АЛЕ ...

КОМЕНТАРІ