Завдяки слідчому та оперативному управлінням ГУ Міндоходів Волині державі повернуто 2,6 мільйона гривень

Завдяки слідчому та оперативному управлінням ГУ Міндоходів Волині державі повернуто 2,6 мільйона гривень

21.03.14 09:04 0 731
Із чотирьох кримінальних проваджень, які цього року слідчими фінансових розслідувань ГУ Міндоходів Волині спрямовано до суду, у двох містяться клопотання про звільнення від кримінальної відповідальності підозрюваних осіб в зв’язку зі сплатою завданих державі збитків.

В ході розслідування цих кримінальних проваджень державі повернуто 2,6 мільйона гривень завданих збитків.

Водночас протягом січня-лютого 2014 року за матеріалами оперативних підрозділів ГУ Міндоходів у Волинській області розпочато 15 кримінальних проваджень. У дев'яти випадках йдеться про вчинення тяжких злочинів, - повідомили в оперативному управлінні ГУ Міндоходів Волині.

Зокрема, за ознаками ухилення від сплати податків відкрито 10 кримінальних провадження, з яких 6 - за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Факти ухилення від сплати ПДВ фігурують у 8 кримінальних провадженнях. У 3 досудових розслідування відносно СГД досліджуються незаконні імпортні операції та в одному - незаконні експортні операції.

Також розпочато досудові розслідування за 1 фактом розкрадання бюджетних коштів та за 3 фактами, пов’язаними з незаконним обігом підакцизних товарів.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ