Волинська область: підбито підсумки обласного конкурсу «Рятувальники очима дітей»

Волинська область: підбито підсумки обласного конкурсу «Рятувальники очима дітей»

21.03.14 12:08 0 795
У Волинському обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді управління освіти та науки облдержадміністрації підбито підсумки VI конкурсу дитячих робіт «Рятувальники очима дітей», що проводиться серед гуртківців місцевих осередків Центру. Участь у ньому взяли майже 100 дітей з усіх районів області.

Конкурс відбувся в рамках проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку», а його організаторами виступили Волинська обласна організація Добровільного пожежного товариства та управління ДСНС України в області, управління освіти та науки облдержадміністрації, обласний соціальний центр для дітей, сім’ї та молоді, а також Волинський навчально-методичний центр цивільного захисту і безпеки життєдіяльності. Вони поставили собі за мету залучити широке коло учнів області до вивчення правил безпеки життєдіяльності та екологічної безпеки, ознайомити дітей з професією рятувальника, діяльністю державних та громадських структур у сфері попередження та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також для прищеплення дітям бережливого ставлення до природи та довкілля.

Учні представили свої роботи у різноманітних техніках: малювання, пап’є-маше, різьба та випалювання по дереву, аплікація, плетіння бісером та соломкою, в’язання, вишивання, тістопластика, оригамі, а журі визначило найкращі витвори дитячого мистецтва в номінаціях: «макет пожежно-рятувальної техніки», «символіка ДСНС та ДПТ України», «виріб з дерева, бісеру, соломи, паперу, природних матеріалів, тощо», «м’яка іграшка» та інших.

Переможцями цьогорічного конкурсу стали: Юлія Дмитрук та Никита Горбовий (м.Луцьк), Анастасія Смітюх та Ірина Березнюк (м.Камінь – Каширський), Мирослава Горщар (смт.Любешів), Богдана Горохоль (м.Ківерці), Віталій Дорощук (смт.Іваничі), Андрій Жаріков та Максимілян Шахраюк (м.Нововолинськ), Юлія Слісарчук (смт.Локачі), Ірина Дунець (смт.Шацьк), Адріана Сторожук (м.Берестечко), Ангеліна Сахарук (смт.Турійськ) та багато інших.

Найактивніші учасники конкурсу будуть відзначені грамотами та подарунками від організаторів, а виготовлені ними роботи поповнять спеціальну експозицію виставки-музею пожежно-рятувальної служби управління ДСНС області та візьмуть участь у Всеукраїнському етапі конкурсі.

Управління ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ