У Волинській області правоохоронці, недержавні охоронні структури і громадські формування об'єднують зусилля у протидії злочинності та забезпеченні правопорядку

У Волинській області правоохоронці, недержавні охоронні структури і громадські формування об'єднують зусилля у протидії злочинності та забезпеченні правопорядку

21.03.14 17:54 0 702
Таке рішення вони прийняли під час спільної наради, що відбулася в обласному управлінні міліції.

- ми маємо забезпечити охорону громадського порядку, щоби волиняни могли спокійно ходити вулицями, – наголосив заступник начальника управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС України у Волинській області полковник міліції Володимир Поліщук. – Ми повинні чітко напрацювати алгоритми дій під час патрулювання населених пунктів та оперативного реагування у випадку скоєння правопорушень у громадських місцях.

Правоохоронці та активісти співпрацюють уже не перший рік, але саме зараз необхідно посилити роботу, націлену на забезпечення безпеки жителів краю. Представники охоронних структур із радістю відгукнулися на пропозицію разом наводити лад у населених пунктах регіону. А відтак домовилися про активізацію цілодобової та посиленої роботу охоронників та представників громадських формувань, спільно патрулювати та брати активну участь у затриманні злочинців.

– Головною метою спільної роботи є не розкриття злочинів, вчинених учора, а їхнє попередження вже а також затримання правопорушників за гарячими слідами. Разом ми зможемо контролювати будь-які безчинства на всій території області і миттєво їх припиняти, – підсумував Володимир Поліщук.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Ірина Сех зустрілася із ...

КОМЕНТАРІ