У Волинській області правоохоронці Ковельщини провели правовий урок у "Станції юних туристів"

У Волинській області правоохоронці Ковельщини провели правовий урок у "Станції юних туристів"

21.03.14 12:39 0 762
Діти цього позашкільного закладу, як ніхто інший, розуміють поняття «здоровий спосіб життя». Тож бесіду саме на таку тему правоохоронці провели для учнів 6-7 класів. Окрім того, міліціонери розповіли гуртківцям про правила поведінки із незнайомцями.

Юним туристам правоохоронці роздали інформаційні пам’ятки про правила безпечної поведінки з незнайомими людьми. Діти спільно з міліціонерами обговорили алгоритм дії в тій чи іншій життєвій ситуації.

– Здоровий спосіб життя – це, насамперед, відмова від шкідливих звичок, загартовування, оптимальний руховий режим. Саме за таких умов наше здоров’я поліпшується. Тим більше ті діти, котрі займаються фізичними вправами, мають хобі і друзів за інтересами, ніколи в житті не переступлять межу закону, а відтак виростуть гідними громадянами нашої держави, – відзначила оперуповноважений кримінальної міліції у справах дітей Ковельського МВ УМВС України у Волинській області Олена Турчин.

У ході заняття наставники закладу провели змагання зі спортивного орієнтування в міському парку, де гуртківці показали правоохоронцям вміння швидко проходити маршрут і знаходити всі контрольні пункти.

Капітан міліції закликала дітей бути ввічливими, поважати один одного, вести активний спосіб життя та вільний час приділяти корисним справам.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ЖКП „ПОКРОВСЬКЕ”: НА ...
Наступна новина: В Закарпатській області на ...

КОМЕНТАРІ