У Волинській області працівники ДАІ виявили автомобілі із сумнівними документами

У Волинській області працівники ДАІ виявили автомобілі із сумнівними документами

21.03.14 14:10 0 633
Два транспортні засоби були затримані зі свідоцтвами, що містили явні ознаки підробки.

Здійснюючи нагляд за дорожнім рухом у м. Луцьку по вул. Ківерцівській інспектори ДПС взводу із забезпечення супроводження зупинили автомобіль «БМВ 740» під керуванням 43-річного жителя Рівненської області. Під час перевірки документів було встановлено, що свідоцтво про реєстрацію вказаного автомобіля має явні ознаки підробки. Номерні знаки не належать даному транспортному засобу, а номер кузова автомобіля не зареєстрований на території України.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу луцького міськвідділу. На водія складено адміністративний протокол за ч. 6 ст. 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів, перевернутим чи неосвітленим тягне за собою накладення штрафу від десяти до п'ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 170 до 255 грн.).

Того ж дня, о 14 год. у c. Брище Луцького району під час несення служби працівники із забезпечення супроводження зупинили автомобіль «Ауді А6», за кермом якого знаходився 43-річний житель Ратнівського району.

Під час перевірки правоохоронці встановили, що свідоцтво про реєстрацію вказаного автомобіля має явні ознаки підробки. На місце події виїхала слідчо-оперативна група луцького райвідділу. Проводиться перевірка.

Обидва автомобілі доставлено на майданчик тимчасового тримання м. Луцька. Проводиться перевірка.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Джерело: Харківський ...

КОМЕНТАРІ