Студентку з Іршави пограбували в Ужгороді

Студентку з Іршави пограбували в Ужгороді

21.03.14 10:47 0 646
Ужгородські міліціонери розшукують грабіжника, який вирвав на вулиці від дівчини сумочку, й радять громадянам бути обережними й слідкувати за власними речами.

До ужгородської міліції звернулась 19-річна жителька Іршавського району, студентка одного з навчальних закладів області. Вона повідомила, що її зухвало пограбували на ринку по вулиці Минайській, що в Ужгороді.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна группа міськвідділу міліції. Як з’ясувалося, потерпіла дорогою додому зайшла на ринок купити продукти харчування. Раптом відчула, як хтось висмикнув у неї з-під пахви її жіночий клатч. Наступної миті розгублена студентка, ще не усвідомивши, що відбулося, побачила перед собою невідомого хлопця, який тікав з її сумочкою, в якій був дорогий мобільний телефон «Nokia», кредитна картка та гаманець з грошима в сумі 350 гривень.

За даним фактом слідчим відділом ужгородської міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Міліціонери вживають відповідні заходи по встановленню особи зловмисника. Триває слідство.

Ужгородські міліціонери рекомендують громадянам, щоб не стати жертвою вуличного грабіжника, дотримуватися наступних порад: насамперед, намагайтеся уникати безлюдних, неосвітлених місць. У пізню годину краще ходити там, де інтенсивний рух транспорту і є перехожі. Якщо все-таки треба пізно повертатися додому, подзвоніть рідним або знайомим, щоб вони зустріли вас у під'їзді будинку або на зупинці. Намагайтеся не носити і не демонструвати в громадських місцях і торгових точках великі суми грошей, дорогоцінні прикраси та мобільні телефони.

Якщо все ж уникнути неприємностей не вдалося, негайно звертайтеся в міліцію. Дочекайтеся її приїзду, вкажіть точне місце події, напрям втечі нападника, його прикмети, а також попросіть свідків події дочекатися приїзду правоохоронців. Запам'ятайте, що від термінового повідомлення в міліцію залежить успіх у затриманні злочинця по «гарячих слідах» та повернення вам речей.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міносвіти спростило ...
Наступна новина: В рамках Всеукраїнської ...

КОМЕНТАРІ