В Закарпатській області у Мукачеві хлопець обікрав свою наречену

В Закарпатській області у Мукачеві хлопець обікрав свою наречену

21.03.14 13:33 0 622
До чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції звернулась 24-річна дівчина, яка повідомила про крадіжку золотого браслета вагою близько 15 грамів. У крадіжці заявниця запідозрила свого хлопця.

Як встановили правоохоронці, молоді люди зустрічались вже тривалий час і найближчим часом планували влаштувати весілля. Проте після ганебного вчинку свого коханого дівчина навідріз відмовилась навіть спілкуватись з ним.

Одного вечора, прибираючи у своїй кімнаті, дівчина помітила зникнення з шухляди, де вона тримала коштовності, золотого браслета. Точного дня, коли зникла дорога річ, вона згадати не могла. Позаяк річ була ексклюзивною, тож одягала її дівчина лише на свята. Як розповіла потерпіла, ще два роки тому вона придбала цей браслет саме з цим хлопцем, який і обікрав її.

Після загадкового зникнення коштовності першим, кого дівчина запідозрила, був її обранець. Саме він мав доступ до помешкання та знав, де ховає дівчина цінні речі. Щоправда, на запитання, чи не брав він її речей, хлопець одразу зізнався і обіцяв викупити його з ломбарду, до якого здав.

Так тривало кілька місяців, доки дівчина не зрозуміла – він її обманює. Тоді і звернулась за допомогою до правоохоронців.

Як повідомила старша слідча слідчого відділення Мукачівського міськвідділу міліції Євгенія Зубак, відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Мукачівцю, який раніше не мав проблем із дотриманням закону, наразі загрожує покарання у вигляді штрафу, або арешт на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років. Тривають досудові перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ