В рамках Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» здійснено забір землі

В рамках Всеукраїнської естафети пам’яті «Слава визволителям України» здійснено забір землі

21.03.14 10:53 0 653
70 років віддаляють Хмельниччину від воєнних буремних літ. Для історії - це небагато, а для людини ціле життя. Люди самі творять історію. Тим, хто поліг у пеклі боїв, тим, хто кров'ю своєю скропив землю, тим, хто пройшов крізь бої, голод і холод, тим, хто все ж таки вижив у тій смертельній війні, всім мертвим і живим присвячено цей захід.

напередодні 70-ої річниці з Дня визволення Хмельниччини від німецько-фашистських загарбників відбулося зібрання представників органів виконавчої влади, ветеранських організацій та громадськості біля пам'ятника воїнам-визволителям, щоб здійснити забір меморіальної землі для поповнення капсул Всеукраїнської та міжрайонної естафет пам'яті «Слави визволителів України», присвячених 70-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та 70-й річниці Великої Перемоги 1941-1945 років.

Забір меморіальної землі для поповнення капсули Всеукраїнської естафети пам'яті «Слави визволителів України», присвяченої 70-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та 70-й річниці Перемоги 1941-1945 років здійснили голова обласної ради ветеранів Купратий Володимир Іванович та представник колективу загону «Спадкоємці Перемоги» гімназії №2 м.Хмельницького Смельянова Марія.

Для поповнення капсули міжрайонної естафети пам'яті «Слави визволителів України», присвяченої 70-ій річниці визволення України від німецько-фашистських загарбників та 70-й річниці Перемоги 1941-1945 років здійснено забір меморіальної землі

головою міської ради ветеранів Садиковим Муніром Мухамедовичем та представником колективу загону «Спадкоємці Перемоги» гімназії №2 м.Хмельницького Підлісним Ярославом.

Забір землі засвідчено представниками обласної влади та ветеранських організацій у відповідному паспорті.

На завершення присутні вшанували пам’ять про земляків-хмельничан, усіх воїнів-визволителів, які загинули на полях Великої Вітчизняної війни, які не дожили до сьогоднішнього дня хвилиною мовчання та поклали квіти до підніжжя Меморіалу Слави.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Студентку з Іршави ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ