На Хмельниччині громадські та тимчасові роботи – шлях до ефективної зайнятості та адаптації безробітних до праці

На Хмельниччині громадські та тимчасові роботи – шлях до ефективної зайнятості та адаптації безробітних до праці

21.03.14 13:49 0 650
Учора в приміщенні читального залу Ярмолинецької районної бібліотеки відбулося засідання, яке ініціював районний центр зайнятості. У круглому столі взяло участь керівництво району. Під час заходу учасники активно приймали участь в обговоренні визначених питань заходу, висловлювали свої думки та пропозиції щодо максимально активної організації громадських та тимчасових робіт впродовж 2014 року.

З метою недопущення соціальної напруги, зниження рівня безробіття, служба зайнятості будує свою роботу у взаємодії з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування, роботодавцями. Однією із дієвих форм активної підтримку безробітних є громадські та інші роботи тимчасового характеру, що дають можливість громадянам, які є незайнятими отримувати додаткові доходи крім допомоги по безробіттю та виконувати суспільно-корисну діяльність на благо територіальної громади.

З введенням в дію Закону України «Про зайнятість населення» з 01.01.2013 змінилися підходи в фінансуванні громадських робіт пропорційно рівними частинами, як за рахунок органів місцевого самоврядування, так і ФЗДССУВБ тому на часі залишається актуальним питання проведення круглого столу на тему: «Громадські та тимчасові роботи – шлях до ефективної зайнятості та адаптації безробітних до праці». На завершення засідання круглого столу учасниками було прийнято проект рекомендацій за основу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ