Внаслідок ДТП у Хмельницькому загинуло двоє молодих людей

Внаслідок ДТП у Хмельницькому загинуло двоє молодих людей

21.03.14 13:01 0 684
Двоє загиблих та двоє травмованих — такий жахливий наслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка трапилась вчора близько пів на восьму вечора в обласному центрі по вулиці Курчатова.

23-річний хмельничанин, перебуваючи за кермом автомобіля «Део Нексія», не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із маршрутним автобусом «Івеко» (26 маршрут), в салоні якого, окрім водія, перебувало ще два пасажири.

В результаті ДТП водій легкового автомобіля та його 28-річний пасажир загинули на місці події. 59-річний водій мікроавтобуса отримав тілесні ушкодження у вигляді саден обличчя, забою грудної клітини та рани тім’яної ділянки голови. У одного із його пасажирів, 20-річного юнака, зламаний ніс та забої м’яких тканин обличчя. Обоє потерпілих після надання їм медичної допомоги були відпущені додому.

По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Наразі слідчі з’ясовують усі обставини автопригоди.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ