Вакарчук не висуватиме себе на посаду ректора ЛНУ ім. І. Франка

Вакарчук не висуватиме себе на посаду ректора ЛНУ ім. І. Франка

21.03.14 09:04 0 708
Іван Вакарчук не висуватиме свою кандидатуру на посаду ректора ЛНУ ім. І. Франка. Про таке рішення Іван Олександрович розповів журналістам «Огляду дня» телеканалу ZIK. Конкурс на посаду очільника Львівського університету Франка Міносвіти оголосило минулої п’ятниці, і це вже вдруге за останній рік.

Про це повідомили журналісти перших західноукраїнських новин «Огляд дня» телеканалу ZIK.

Влітку 2013 року Іван Вакарчук зголосився до списку кандидатів. Міністерство освіти тоді так і не призначило конкретної дати виборів. А тепер Іван Олександрович претендувати на посаду вже не буде. Серед причин вказав лише те, що за час свого ректорства, а це з 90-го року, вже зробив в університеті те, що запланував.

Нагадаємо, ситуація у виші виняткова – без ректора заклад уже десятий місяць.

«Треба пояснювати моє рішення широкоформатно. Я просто вважаю, що дуже багато зробив для університету впродовж цих років, коли керував. І гасло, під яким керував університетом і всіма своїми колегами, те, щоб він був національним, українським за духом і європейським за зразком. От і все - і я вже вирішив не брати участі у виборах ректора», – зазначив колишній ректор Львівського університету ім. І. Франка Іван Вакарчук.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Завдяки слідчому та ...

КОМЕНТАРІ