Громадська рада при Львівській ОДА має бути аполітичним та реально дорадчим органом, – Ірина Сех

Громадська рада при Львівській ОДА має бути аполітичним та реально дорадчим органом, – Ірина Сех

21.03.14 11:29 0 628
Хочу, щоб громадська рада при Львівській обласній державній адміністрації була реальним дорадчим органом. Принципи гласності, публічності, прозорості мають бути домінуючими, – на цьому наголосила 20 березня під час першого засідання президії Громадської ради при обласній державній адміністрації голова Львівської ОДА Ірина Сех.

На її переконання, це має бути аполітичне об’єднання, яке допоможе владі розглянути і вирішити найактуальніші проблеми регіону, зокрема це економічні, соціальні питання, питання збереження довкілля тощо.

«Ваш досвід, ваші знання, нові та свіжі ідеї дуже потрібні. Хочу, щоб громадська рада була не просто формальним об’єднанням. Львівська ОДА відкрита для тих, хто хоче змінити ситуацію, для тих, хто буде конструктивно критикувати і пропонувати альтернативу. Не існує такої проблеми, яку не можна вирішити шляхом компромісу та діалогу», – зазначила Ірина Сех.

Вона переконана, що співпраця між суспільством та владою в умовах провадження в державі реформ – це одне з ключових завдань. «І влада, і громадськість, і наука, і журналісти – всі ми маємо разом працювати для розвитку нашого краю».

Також під час спілкування Ірина Сех запевнила представників громадськості області, що вона готова до діалогу і чекає конструктивних пропозицій та нових ідей.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виїхати з Криму вже ...
Наступна новина: Тернопілля: Олег Сиротюк з ...

КОМЕНТАРІ