Олег Панькевич відвідав українських військових на лінії оборони в Херсонській області

Олег Панькевич відвідав українських військових на лінії оборони в Херсонській області

21.03.14 14:24 0 625
19 березня 2014 року заступник Голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода", народний депутат України Олег Панькевич відвідав українських військових, які тримають лінію оборони в Херсонській області. Парламентар привіз військовим рації, спальні мішки, каремати та інші речі, які потребують армійці.

Олег Панькевич зазначає, що в Чаплинському та Каланчацькому районах на Херсонщині обороняють країну військові з різних областей України. "За півтора кілометра від їхнього розташування – російські блокпості. Військові усвідомлюють відповідальність, яку на них покладено, вони готові до захисту рідної землі від окупантів. Коли ми обговорювали останні заяви Росії стосовно Криму та України, вони не приховували свого обурення", – розповідає народний депутат.

За словами Олега Панкевича, військові відчувають турботу й підтримку місцевих жителів, які несуть їм теплий одяг, продукти та інші речі. На вулицях міст розміщені банери із гаслами за єдність України.

Олег Панькевич повідомив, що військові відчувають потребу в екіпіруванні та обладнанні, зокрема потрібне взуття, засоби зв'язку, намети тощо. Однак, за їхніми словами, найближчим часом вони чекають від держави забезпечення необхідними речами.

Водночас народний депутат має інформацію, що певні сили підбурюють депутатів від Партії регіонів та комуністів у міській та обласній радах до сепаратистських кроків. "Відразу після повернення я звернуся до голови СБУ з проханням зупинити можливі сепаратистські кроки, попередити підривну діяльність та виявити тих, хто підбурює до таких дій", – зазначив Олег Панькевич.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ