Львівщина: свободівець Михайло Задорожний прозвітував перед громадою Верхніх Гаїв на Дрогобиччині

Львівщина: свободівець Михайло Задорожний прозвітував перед громадою Верхніх Гаїв на Дрогобиччині

21.03.14 09:00 0 695
Депутат Львівської обласної ради від ВО "Свобода" Михайло Задорожний взяв участь в урочистостях до 200-ліття Тараса Шевченка, які відбулися в селі Верхні Гаї Дрогобицького району. Виступаючи в Народному домі, він привітав громаду з уродинами Кобзаря та прозвітував про свою депутатську діяльність у минулому році.

Михайло Задорожний повідомив, що із Верхніх Гаїв він розпочав серію своїх звітів. Свободівець наголосив, що як депутат Львівської обласної ради жодного разу не дозволив собі пропустити важливе голосування чи обговорення. "У теперішній складний період був серед тих депутатів, які з перших днів мирної революції висловили своє негативне ставлення до голови ЛОДА Олега Сала. Моя громадська приймальня, що розташована у Дрогобичі на вул. Малий Ринок, 6, відчинена для всіх. Часто на запрошення голів сіл, місцевих активістів і за власною ініціативою буваю у населених пунктах району. У результаті моїх зусиль закладено 50 тисяч гривень б'юджетних коштів на дитячий садочок у Верхніх Гаях. Спільно з головою Дрогобицької районної ради Михайлом Сікорою, головою асоціації сільських, селищних рад Дрогобицького району Степаном Ковалем домігся виплати з обласного бюджету 853 тисяч гривень винагороди педагогічним працівникам Дрогобицького району", – зазначив депутат.

Михайло Задорожний наголосив, що будучи головою постійної комісії Львівської обласної ради з питань промисловості, житлово-комунального господарства, транспорту та зв'язку, за звітний період взяв участь у проведенні 35 засідань комісій, на яких розглянуто понад 715 питань. Комісія ухвалила Програму фінансування робіт, пов'язаних з будівництвом, ремонтом, реконструкцією та утриманням автомобільних доріг, з якої передбачено кошти для потреб Дрогобицького району і Дрогобича.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті митника ...
Наступна новина: Голова Тернопільської ОДА ...

КОМЕНТАРІ