Львівська "Свобода" вимагає від Садового збільшити фінансування галузі фізкультури і спорту

Львівська "Свобода" вимагає від Садового збільшити фінансування галузі фізкультури і спорту

21.03.14 16:34 0 1333
Фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді підтримала вимогу представників громади, які пікетували мерію, очолювану Андрієм Садовим, із вимогою збільшення фінансування галузі фізкультури та спорту. Кілька десятків спортсменів вийшли на головну площу міста з плакатами "Садовий, годі економити на спортсменах", "Спорт – запорука здоров'я", "Сильні українці – сильна держава" та ин. Про це 20 березня 2014 року повідомив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами націоналіста, фракція ВО "Свобода" у Львівській міській раді поділяє стурбованість представників спортивних федерацій міста. "Ми повинні зрозуміти, що інвестиції у спорт – це інвестиції в майбутнє держави. Завдання влади – максимально сприяти громаді у врегулюванні цього питання. Залучивши дітей у спортивні секції, створивши їм належні умови для занять, ми забираємо їх із вулиці, забираємо від тютюну і алкоголю", – наголосив Любомир Мельничук.

Водночас голова постійної депутатської комісії з фінансів та планування б'юджету свободівець Яромир Самагальський запевнив учасників пікету, що депутатський корпус наполягатиме на спрямуванні додаткових коштів на фінансування галузі фізкультури та спорту під час голосування питань про внесення змін до б'юджету. "Ми від комісії наполягатимемо на збільшенні фінансування на цей рік щонайменше на 1 млн. грн. Ба більше, цьогоріч з ініціативи депутатського корпусу заплановано будівництво мультифункційних спортивних майданчиків загального користування в кожному з районів міста", – зазначив Яромир Самагальський.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Дільничний інспектор ...

КОМЕНТАРІ