Любомир Мельничук: "Львів'яни мають отримати належну компенсацію за своє майно, відчужене для суспільних потреб"

Любомир Мельничук: "Львів'яни мають отримати належну компенсацію за своє майно, відчужене для суспільних потреб"

21.03.14 15:26 0 711
З ініціативи фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді до ухвали про викуп об'єктів нерухомості, що підлягають знесенню для будівництва трамвайної колії на Сихів, внесено зміни. Зокрема, з документу вилучили прізвища львів'ян-власників нерухомості, оскільки депутатському корпусу не надали документального підтвердження про досягнення компромісу. Про це 20 березня 2014 року повідомив заступник голови фракції ВО "Свобода" у Львівській міській раді Любомир Мельничук.

За словами націоналіста, на колегії під час обговорення проєкту ухвали, депутати зажадали надати документальне підтвердження про досягнення компромісу за підписами львів'ян-власників об'єктів нерухомого майна, що підлягають викупу.

"Ми розуміємо важливість спорудження трамвайної колії на Сихів. Водночас наше завдання – гарантувати дотримання інтересів львів'ян, чию власність мають викупити для суспільних потреб. Люди мають отримати справедливу компенсацію за своє майно. Виконавчі органи влади повинні бути партнерами для громади, а не рейдерами", – зазначив Любомир Мельничук.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Закарпатській ОДА ...
Наступна новина: Житомирщина: в області ...

КОМЕНТАРІ