Чернігів: «Українська армія в об’єктиві фотомитців»

Чернігів: «Українська армія в об’єктиві фотомитців»

21.03.14 12:34 0 749
Під такою назвою 19 березня відкрито фотовиставку у виставковій залі Чернігівського музею сучасного мистецтва «Пласт-Арт».

У цьому заході взяли участь представники влади, священства, місцевих засобів масової інформації, а також молодь міста Чернігова. Всі присутні мали змогу переглянути роботи військових і цивільних журналістів та фотомитців, ознайомитись з обличчям сучасних українських воїнів – Захисників Вітчизни, з їхньою бойовою роботою та повсякденною життєдіяльністю.

Працюватиме виставка до 1 квітня з 10.00 до 18.00 без перерви та вихідних.

Всього в експозицію увійшло майже півсотні робіт, зроблених майстрами фотографії у військових частинах, на полігонах під час вітчизняних та міжнародних навчань, у миротворчих місіях.

Як зазначив начальник Регіонального медіа-центру МОУ у місті Чернігові Вадим Мисник, на цій виставці представлені роботи фотомитців зі всіх куточків нашої країни. «На сьогоднішній день в армії є нові герої. Дивлячись на ці світлини, ми відчуваємо дух тих людей, які щодня нас захищають».

Виставка організована Центральним друкованим органом Міністерства оборони України – журналом «Військо України», Департаментом культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської облдержадміністрації спільно з Чернігівським музеєм сучасного мистецтва «Пласт-Арт».

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Жителі Тернопілля, ...
Наступна новина: ЖКП „ПОКРОВСЬКЕ”: НА ...

КОМЕНТАРІ